Kindermeubeltjes!

Zowel in de kerk als in de kosterij is een kinderhoekje ingericht.
Met eigen meubeltjes, kleurplaten en boekjes.
We hopen dat het de kerk extra gastvrij maakt voor kinderen.

kinderparadijs3

Kindernevendienst

Kinderen zijn welkom bij ons in de Nieuwendammerkerk. Om de week is er op zondag Kindernevendienst. De kinderen zijn  in het begin van de dienst in de kerk. Als het kan vertelt de predikant al vroeg in de dienst speciaal voor hen een verhaal en/of zingen we een kinderlied. Aansluitend gaan de kinderen naar de kosterij naast de kerk. Daar zijn de activiteiten helemaal op hen afgestemd. We praten over het verhaal of lezen uit de kinderbijbel. Soms tekenen of knutselen we, doen een spel of zingen een lied over het verhaal. Als we na de preek en een lied weer terugkomen in de kerk, laten we meestal zien of horen wat we gedaan hebben. De kindernevendienst staat onder leiding van Albertine Binsbergen of iemand anders uit de kerk.Ook op dagen zoals Pasen en Pinksteren is er kindernevendienst.

Kids+kerk

Kinderen hebben een belangrijke plaats in de gemeente.

Om de week tijdens de kerkdienst: kindernevendienst. Twee keer per jaar hebben we Kinderdienst: een zondagsdienst waarin de meeste taken door kinderen worden gedaan. Teksten voorlezen, zingen, collecte aankondigen en collecteren; eigenlijk alles, behalve de overdenking.

Verder besteden we aandacht aan de kinderboekenweek en met Kerst voeren we ieder jaar tijdens de kinderkerstviering een musical op.

Contact: Nieuwendammerkerk, 020 6372310

musical2ws